Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Vehnäjauho, sunnuntai390g1365kcal46.8g276.9g8.2g11.7g
Mansikka, Tuore2000g860kcal10g168g4g38g
Valkosuklaa panda, levy 130g400g2236kcal33.6g220g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g18500kcal283.2g2037.4g993.6g163.4g
Valittu annoskoko3680g9250kcal141.6g1018.7g496.8g81.7g
Annoskoko puolitettuna1840g4625kcal70.8g509.4g248.4g40.9g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569