Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1000g200kcal18g22g3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1000g200kcal30g20g0g25g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Juusto, Valio arkijuusto280g924kcal75.6g0g67.2g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g800g960kcal18.4g38.4g80g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g560kcal38g0.1g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g5824kcal363.2g181g393.2g55.6g
Valittu annoskoko3680g2912kcal181.6g90.5g196.6g27.8g
Annoskoko puolitettuna1840g1456kcal90.8g45.3g98.3g13.9g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207