Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 81g115kcal10.1g0.2g8.3g0g
Vehnäjauho sunnuntai1456g5095kcal174.7g1033.6g30.6g51g
Grahamjauho, 1 dl425g1529kcal55.2g293g12.7g53.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen303g2184kcal0g0g242.6g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 101g75kcal13.3g1.1g0.4g7g
Maito, Kevyt1011g465kcal32.4g48.5g15.2g0g
Sokeri 283g1149kcal0g282.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g21225kcal571.4g3318.4g619.6g222.2g
Valittu annoskoko3680g10613kcal285.7g1659.2g309.8g111.1g
Annoskoko puolitettuna1840g5306kcal142.9g829.6g154.9g55.6g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187