Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g521g1432kcal151g0.5g88.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g447kcal13.3g91.1g1.6g4.6g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g240g825kcal29.3g161.3g1.9g18.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2003g913kcal60.1g96.2g30g0g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Ketsuppi, euro shopper36g36kcal0.4g8.3g0.2g0.4g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa601g787kcal108.2g7.8g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7368g10173kcal751.6g739.8g444.6g48g
Valittu annoskoko3684g5087kcal375.8g369.9g222.3g24g
Annoskoko puolitettuna1842g2543kcal187.9g185g111.2g12g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826