TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2251g457kcal13.5g85.6g6.8g31.5g
Paprika punainen 751g220kcal7.1g33.8g3g14.3g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Rypsiöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Lihaliemi laimennettu 600g114kcal0g18g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7368g2701kcal44.6g281.6g148.6g92.6g
Valittu annoskoko3684g1351kcal22.3g140.8g74.3g46.3g
Annoskoko puolitettuna1842g675kcal11.2g70.4g37.2g23.2g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099