Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 660g200kcal8.3g31.7g1.3g11.2g
Valkopippuri 26g74kcal2.7g11g0.5g6.8g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Pekoni rasvainen 560g2105kcal67.2g0g207.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1600g2209kcal300g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7372g9912kcal807.6g162.2g666g36g
Valittu annoskoko3686g4956kcal403.8g81.1g333g18g
Annoskoko puolitettuna1843g2478kcal201.9g40.6g166.5g9g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849