Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2400g408kcal9.6g60g14.4g16.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%800g2000kcal120g24.8g160g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g88g258kcal7.9g15g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7376g5548kcal285.4g238g387.4g47.2g
Valittu annoskoko3688g2774kcal142.7g119g193.7g23.6g
Annoskoko puolitettuna1844g1387kcal71.4g59.5g96.9g11.8g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175