Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen45g324kcal0.4g0.4g36g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g90g315kcal3.1g72.9g0.9g2.7g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten14g45kcal3.2g6.1g2.8g1.5g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g27g108kcal0g27g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.5g15kcal1.1g2g0.9g0.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.8kcal0.4g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g2580kcal25.2g376.6g112.4g9.4g
Valittu annoskoko369g1290kcal12.6g188.3g56.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna185g645kcal6.3g94.2g28.1g2.4g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002