Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 62g26kcal0.2g2.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g171kcal5.9g34.7g1g1.5g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 85g187kcal14.8g0g14.4g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 38g32kcal1.2g1.7g2.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g33g128kcal9.5g0.7g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g1217kcal68.8g88g61.6g6g
Valittu annoskoko369g609kcal34.4g44g30.8g3g
Annoskoko puolitettuna185g304kcal17.2g22g15.4g1.5g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574