Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)143g199kcal15.9g0.6g14.9g0g
Sokeri 51g205kcal0g50.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g161kcal0g0g17.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g133kcal3.9g27.1g0.5g1.4g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Mansikka 41g19kcal0.2g3.4g0.1g0.8g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g1513kcal41.2g179.4g67g6g
Valittu annoskoko369g756kcal20.6g89.7g33.5g3g
Annoskoko puolitettuna185g378kcal10.3g44.9g16.8g1.5g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692