Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Nauris 51g14kcal0.5g2.1g0.2g1g
Porkkana 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Fenkoli, annos 100g34g11kcal0.4g2.5g0.1g1.1g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5.4g4.3kcal0.1g1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.2g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)3.4g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%37g41kcal1g1g3.7g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)80g90kcal18.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g405kcal43g20.4g16.2g6.4g
Valittu annoskoko369g202kcal21.5g10.2g8.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna185g101kcal10.8g5.1g4.1g1.6g
Arvot/100g100g55kcal5.8g2.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266