Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g90g342kcal4.9g28.8g22.5g1.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen90g125kcal17.1g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka27g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g45g77kcal3.5g2.3g5.8g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal3g0.1g2.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl23g77kcal0.4g0.7g7.9g0g
Tomaatti 18g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g34g91kcal11.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g1521kcal81g69g100.4g7.8g
Valittu annoskoko369g760kcal40.5g34.5g50.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna185g380kcal20.3g17.3g25.1g2g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671