Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 330g126kcal0.9g23.3g0.3g11.3g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g11g36kcal0.1g8.8g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl7.5g48kcal1.1g0.3g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g602kcal4.6g71g27.2g22.6g
Valittu annoskoko369g301kcal2.3g35.5g13.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna185g151kcal1.2g17.8g6.8g5.7g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598