Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 155g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)73g29kcal1.2g6g0.1g1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g28g79kcal5.3g0g6.5g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka38g9kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g75g90kcal14.3g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g471kcal44g23.2g22.4g6.2g
Valittu annoskoko369g236kcal22g11.6g11.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna185g118kcal11g5.8g5.6g1.6g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417