Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)66g43kcal9.9g0g0.5g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 66g8.6kcal0.7g0.6g0.1g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Herne 44g30kcal2.2g4.1g0.2g1.4g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 22g15kcal0.2g3.2g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 88g56kcal2.8g4.2g3.1g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 35g9kcal0.1g0.5g0.3g0.6g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g422kcal38g31.4g13.8g6.6g
Valittu annoskoko369g211kcal19g15.7g6.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna185g106kcal9.5g7.9g3.5g1.7g
Arvot/100g100g57kcal5.1g4.3g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170