Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 50g57kcal8.4g0g2.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g25g63kcal3.5g0.9g5g0g
Pinaattipakaste 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g25g13kcal1.4g1.3g0.2g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g404kcal31.4g29.6g16.2g4.6g
Valittu annoskoko369g202kcal15.7g14.8g8.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna185g101kcal7.9g7.4g4.1g1.2g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369