Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g720g1225kcal144.1g0g72g0g
Voi 95g692kcal1.1g0.4g77.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g81.9g1.4g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 1081g0kcal0g0g0g0g
Voi 101g732kcal1.2g0.4g82g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 900g385kcal30.4g43.2g9g0g
Juustoraaste emmental punaleima315g1229kcal91.4g0g94.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras360g1261kcal46.8g252.1g5.4g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7380g11849kcal653.8g756g683.8g29.8g
Valittu annoskoko3690g5924kcal326.9g378g341.9g14.9g
Annoskoko puolitettuna1845g2962kcal163.5g189g171g7.5g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594