Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g612g532kcal110.2g9.2g6.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)540g940kcal95g0g62.6g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g270g27kcal3g2.7g0.5g2.7g
Kurkku 540g59kcal3g7.6g0.5g3.8g
Tomaatti 540g123kcal3g18.6g1.6g7.6g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g720g468kcal93.6g14.4g2.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore108g27kcal0g9.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7380g4563kcal622.4g156.8g149.8g42g
Valittu annoskoko3690g2281kcal311.2g78.4g74.9g21g
Annoskoko puolitettuna1845g1141kcal155.6g39.2g37.5g10.5g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573