Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi854g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 85g304kcal27.7g45.2g0.9g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g171g530kcal30.8g70.1g13.7g30.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 214g268kcal23.5g0.6g19.3g0g
Sokeri 291g1179kcal0g290.2g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g8.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g14g43kcal1.5g8.2g1g3.8g
Hiiva 85g64kcal11.2g0.9g0.3g5.9g
Vehnäjauho, sunnuntai1452g5084kcal174.3g1031.2g30.5g43.6g
Rusinat (Rainbow) 1 pss214g684kcal6.4g151.7g1.5g20.7g
Mantelirouhe, 1 rkl68g395kcal14.4g3.6g34.5g7.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl171g1538kcal0g0g170.9g0g
Kananmuna kuoreton 68g98kcal8.5g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g20369kcal596.6g3203.8g559.2g225.4g
Valittu annoskoko3696g10184kcal298.3g1601.9g279.6g112.7g
Annoskoko puolitettuna1848g5092kcal149.2g801g139.8g56.4g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103