Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)799g2765kcal95.9g567.4g12.8g65.5g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen1598g1918kcal287.7g19.2g95.9g3.2g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.5g0.4g3.7g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.9g1g2.8g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia400g599kcal67.9g0g36g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g11713kcal944g1356.4g311.2g166.4g
Valittu annoskoko3696g5857kcal472g678.2g155.6g83.2g
Annoskoko puolitettuna1848g2928kcal236g339.1g77.8g41.6g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927