Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1998g1264kcal59.9g95.9g69.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)799g1007kcal87.9g2.4g71.9g0g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g719g2517kcal25.2g582.6g7.2g21.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g11511kcal349.2g1443.8g477.8g43.4g
Valittu annoskoko3696g5756kcal174.6g721.9g238.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna1848g2878kcal87.3g361g119.5g10.9g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300