Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2821g950kcal19.5g155.2g2.8g39.5g
Sokeri748g3036kcal0g746.9g0g0g
Vesi127g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g7971kcal39g1804.2g5.6g79g
Valittu annoskoko3696g3986kcal19.5g902.1g2.8g39.5g
Annoskoko puolitettuna1848g1993kcal9.8g451.1g1.4g19.8g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878