Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g2400g4166kcal160.8g780g33.6g72g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g96g206kcal13.2g20.6g8g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g1200g2592kcal296.4g0g156g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g13930kcal940.8g1601.2g395.2g144g
Valittu annoskoko3696g6965kcal470.4g800.6g197.6g72g
Annoskoko puolitettuna1848g3482kcal235.2g400.3g98.8g36g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943