Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton1397g9195kcal363.3g153.7g824.4g27.9g
Canderel makeutusjauhe70g268kcal2g65g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 168g620kcal31g18.4g36.4g51g
Kookoshiutale 245g1616kcal19.9g15.7g157.8g39.9g
Vesi, vesijohtovesi 419g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)1397g5995kcal1062g69.9g153.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g35387kcal2956.4g645.4g2344.6g237.6g
Valittu annoskoko3696g17694kcal1478.2g322.7g1172.3g118.8g
Annoskoko puolitettuna1848g8847kcal739.1g161.4g586.2g59.4g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892