Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1581g1204kcal29.7g245.1g3.2g15.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)42g302kcal0.3g0.3g33.6g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g420g798kcal63g0g63g0g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g84g235kcal16g0g18.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste7g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g5163kcal222.2g505.8g237.4g36.8g
Valittu annoskoko3696g2581kcal111.1g252.9g118.7g18.4g
Annoskoko puolitettuna1848g1291kcal55.6g126.5g59.4g9.2g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770