Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1121g224kcal14.6g33.6g2.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g350g144kcal4.9g28.4g1.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)504g504kcal116g0g4.5g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g280g504kcal22.4g14g39.2g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 1401g1524kcal54.6g274.3g15.6g26.2g
Oliiviöljy 39g347kcal0g0g39.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g6495kcal425g700.6g203.6g52.4g
Valittu annoskoko3696g3248kcal212.5g350.3g101.8g26.2g
Annoskoko puolitettuna1848g1624kcal106.3g175.2g50.9g13.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614