CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 640g2099kcal67.6g388.5g14.1g63.4g
Kauralese 63g226kcal11.3g28.7g4.8g11g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 126g1111kcal0g0g125.7g0g
Arla Apetina Feta 3%466g512kcal83.8g9.3g14g0g
Paprika vihreä 233g50kcal2.2g5.8g0.7g4.4g
Paprika keltainen 349g105kcal3.3g17.8g0.7g7g
Tomaattimurska 466g137kcal2.6g24.7g0.9g8.8g
Pinaatti 116g16kcal1.9g0.5g0.3g1.5g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Chili paprika punainen58g23kcal1.2g5.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tomaatti 349g80kcal2g12g1g4.9g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 349g802kcal78.6g0g52.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g10500kcal517.6g1018.6g429.8g205.8g
Valittu annoskoko3696g5250kcal258.8g509.3g214.9g102.9g
Annoskoko puolitettuna1848g2625kcal129.4g254.7g107.5g51.5g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327