Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu463g583kcal50.9g1.4g41.6g0g
Sokeri 656g2661kcal0g654.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g752g211kcal4.5g44.7g1.5g18.8g
Vehnäjauho puolikarkea 565g1938kcal57.6g395.4g6.8g19.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen386g2776kcal0g0g308.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g193g1388kcal1.9g1.9g154.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g193g482kcal27g6.6g38.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g482g1928kcal0g482g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.7g31kcal0g7.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g23996kcal283.8g3189g1102.4g77.2g
Valittu annoskoko3696g11998kcal141.9g1594.5g551.2g38.6g
Annoskoko puolitettuna1848g5999kcal71g797.3g275.6g19.3g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081