Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1743g368kcal20.9g59.3g3.5g36.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu140g145kcal11g22.7g0.8g2.9g
Sipuli 279g84kcal3.5g13.4g0.6g4.7g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa488g1465kcal112.3g0g112.3g0g
Smetana209g816kcal4.4g4.6g87.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g103kcal6.3g18g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 697g1544kcal122g0g118.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g9050kcal560.8g236g648g88.4g
Valittu annoskoko3696g4525kcal280.4g118g324g44.2g
Annoskoko puolitettuna1848g2263kcal140.2g59g162g22.1g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799