Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g200g772kcal13.6g122.3g54.1g0g
Flora, vihreä 70%30g186kcal0.2g0.2g21g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%200g221kcal22g7g10.2g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g451g1804kcal0g451g0g0g
Porkkanaraaste 200g732g198kcal4.4g38.8g1.5g18.3g
Rypsiöljy rainbow186g1678kcal0g0g186.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu441g556kcal48.5g1.3g39.7g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)88g529kcal18.5g5.8g47.6g6.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.8g0.6g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.2g0g0.2g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl682g2726kcal0g681.5g0g0g
Vehnäjauho X-tra621g2175kcal80.8g441.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g22008kcal381.4g3570g735.8g51.6g
Valittu annoskoko3696g11004kcal190.7g1785g367.9g25.8g
Annoskoko puolitettuna1848g5502kcal95.4g892.5g184g12.9g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496