Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1867g797kcal63.1g89.6g18.7g0g
Kananmuna kuoreton 448g639kcal56g1.3g45.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 728g2498kcal74.2g509.6g8.7g25.5g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g560g78kcal10.6g2.2g2.8g0g
Rypsiöljy 75g660kcal0g0g74.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g9346kcal407.8g1205.4g301.6g51g
Valittu annoskoko3696g4673kcal203.9g602.7g150.8g25.5g
Annoskoko puolitettuna1848g2336kcal102g301.4g75.4g12.8g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474