Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g18g41kcal3.4g0g3.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g2.5g6.9kcal0.2g1.2g0.1g0.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g9g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Korppujauho (X-tra)4.5g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g151kcal9.6g10g7.8g0.6g
Valittu annoskoko37g75kcal4.8g5g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g38kcal2.4g2.5g2g0.2g
Arvot/100g100g204kcal13g13.6g10.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519