Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 21g41kcal3.9g0g2.8g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)6.2g11kcal1.2g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g122kcal11.4g0.6g8.2g0.2g
Valittu annoskoko37g61kcal5.7g0.3g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g31kcal2.9g0.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164