Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g91kcal8.2g1.6g5.4g0.8g
Valittu annoskoko37g45kcal4.1g0.8g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal2.1g0.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g123kcal11.1g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349