PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Riisi puuroutuva 5.9g20kcal0.4g4.4g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.7g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g75kcal1.4g10.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko37g37kcal0.7g5.4g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal0.4g2.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g101kcal1.9g14.6g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816