Kesäbroileri

Tee marinaadi: 1 sitruunan mehu, sitruunan kuorta 2 tl, öljyä 2 rkl, suola, mustapippuri, tuore minttu, 1 chili pieni,
Mausta marinaadilla broilerit ja anna olla marinaadissa väh. 1 tunti.

Pilkkoa kasvikset ja laita brilerit ja kasvikset laakeaan vuokaan , päälle kasvikset ja kaada marinaadi kaiken päälle.

Uuniin 200 astetta ja noin 45-60 . Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee12g12kcal2.7g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.6g0.1kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Broilerin nahaton rintafilee1.9g2kcal0.4g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g47kcal6.6g1.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko37g23kcal3.3g0.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g12kcal1.7g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g63kcal8.9g2.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375436