Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 8.2g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Pinaattipakaste 150g4.1g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 5.5g7.3kcal0.5g1g0.1g0.3g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)3.8g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g4.1g15kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g74kcal4.6g8.4g2.2g1.6g
Valittu annoskoko37g37kcal2.3g4.2g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal1.2g2.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g100kcal6.2g11.4g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148