Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Valkokaali keräkaali 18g5.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.6g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g94kcal5.6g2g6.8g0.8g
Valittu annoskoko37g47kcal2.8g1g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g24kcal1.4g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g127kcal7.5g2.7g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326