TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g11g15kcal2.4g0g0.5g0g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.8g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g2.7g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g62kcal5.6g3.8g2g0.8g
Valittu annoskoko37g31kcal2.8g1.9g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1.4g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g84kcal7.6g5.1g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755