Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Punaviini, 12%2.4g2.1kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 5.9g4.7kcal0.1g1g0g0.2g
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g79kcal5.4g2.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko37g39kcal2.7g1.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal1.4g0.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g106kcal7.3g3.8g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267