Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.2g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Korppujauho 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g134kcal3g21.8g3.4g1g
Valittu annoskoko37g67kcal1.5g10.9g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal0.8g5.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g181kcal4g29.4g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068