Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 2.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Katkarapu 3.9g2.7kcal0.6g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty12g16kcal0.6g3.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g61kcal3.6g8.2g1.2g1.2g
Valittu annoskoko37g30kcal1.8g4.1g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal0.9g2.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g82kcal4.9g11.1g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753