Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.6g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g1.7g5.3kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hiiva 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai15g51kcal1.8g10.4g0.3g0.4g
Rusinat (Rainbow) 1 pss2.1g6.9kcal0.1g1.5g0g0.2g
Mantelirouhe, 1 rkl0.7g4kcal0.1g0g0.3g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g205kcal6g32.2g5.4g2.2g
Valittu annoskoko37g102kcal3g16.1g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna19g51kcal1.5g8.1g1.4g0.6g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.4g7.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103