Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g128kcal6.2g1.6g10.6g0.6g
Valittu annoskoko37g64kcal3.1g0.8g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g32kcal1.6g0.4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.2g14.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117530