Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g7.5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Siirappi, tumma5g16kcal0g3.7g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5g36kcal0g0g4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g15g52kcal0.5g12.1g0.1g0.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g252kcal1.6g41.6g8.2g1g
Valittu annoskoko37g126kcal0.8g20.8g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g63kcal0.4g10.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g340kcal2.2g56.1g11.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349