Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Punajuuri 4.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Cashewpähkinä 2.1g12kcal0.4g0.4g1g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g135kcal9.6g2.2g9.6g0.4g
Valittu annoskoko37g67kcal4.8g1.1g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal2.4g0.6g2.4g0.1g
Arvot/100g100g182kcal12.9g3g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853