Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)3.1g10kcal0.4g2g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 16g20kcal3.2g0g0.8g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1.6g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.6g1.8kcal0.3g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti 7.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g85kcal8.4g6g2.6g1.2g
Valittu annoskoko37g43kcal4.2g3g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g21kcal2.1g1.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g115kcal11.4g8.1g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550