Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g20g22kcal1.6g4g0g1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 14g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g91kcal3.4g11.8g3.2g2.8g
Valittu annoskoko37g46kcal1.7g5.9g1.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal0.9g3g0.8g0.7g
Arvot/100g100g123kcal4.6g15.9g4.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390