Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl6.9g9kcal0.9g0g0.6g0g
Sokeri4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Leivinjauhe0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl5.3g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.3g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 10g4.1kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g134kcal3.8g17g5g1g
Valittu annoskoko37g67kcal1.9g8.5g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal1g4.3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g180kcal5.1g22.8g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168