Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 13g6.8kcal1.5g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 13g5.6kcal0g0.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.2g22kcal0.6g4g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.6g4.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g79kcal4.2g11.6g0.4g2g
Valittu annoskoko37g40kcal2.1g5.8g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal1.1g2.9g0.1g0.5g
Arvot/100g100g107kcal5.7g15.6g0.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385